top of page
anniina-logo-kyltti.jpg

LOGON SUUNNITTELU

Laadukas logo ei ole pelkkä teksti tai kuvio, vaan se on brändin sydän. Se heijastaa yrityksen identiteettiä, arvoja ja ainutlaatuista persoonaa. Kun logo suunnitellaan huolellisesti sinun yrityksellesi, se vahvistaa brändiäsi ja tuo lisää asiakkaita.

Jokaisen logon taustalla on aina tarina kerrottavana.
 
Kuinka paljon maksaa logo suunnittelu ja mitä kaikkea siihen kuuluu? 

VAHVA BRÄNDI ALKAA SUN  YRITYKSEN NÄKÖISESTÄ LOGOSTA

Mitä logo tekee yrityksellesi?

ANNAT AMMATTIMAISEN JA LUOTETTAVAN ENSIVAIKUTELMAN

Laadukas logo antaa välittömästi ammattimaisen vaikutelman yrityksestäsi, mikä herättää luottamusta ja kiinnostusta potentiaalisissa asiakkaissa.

Ensivaikutelma on usein ratkaiseva ja ammattimainen logo auttaa vakuuttamaan asiakkaat yrityksesi laadusta ja luotettavuudesta.

EROTUT KILPAILIJOISTA

Uniikki ja huolella suunniteltu logo auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoistaan ja jäämään mieleen asiakkaille vilkkailla markkinoilla.

Kun brändisi erottuu kilpailijoista, se houkuttelee asiakkaita valitsemaan sinut kaikista niistä vaihtoehdoista.

AUTTAA LUOMAAN TUNNISTETTAVAN BRÄNDIN

Logon käyttö kaikissa markkinointimateriaaleissa auttaa vahvistamaan brändisi tunnistettavuutta ja rakentamaan pitkäaikaisia asiakkuuksia.

Kun asiakkaat tunnistavat yrityksesi logon, se yhdistetään suoraan yritykseesi ja sen tarjoamiin palveluihin.

RAKENTAA LUOTTAMUSTA

Laadukas logo rakentaa luottamusta.

Kun potentiaaliset asiakkaasi luottavat sinuun, on myös todennäköisempää, että he ostavat palveluitasi tai suosittelevat niitä muille. Logo vaikuttaa siis myös asiakkaiden saamiseen. 

logon suunnittelu hinta
logon suunnittelu

LOGON SUUNNITTELU VALMIINA PAKETTINA
- Tutustu hinnastoon

Värifilmin logopaketti tarjoaa kaiken mitä sinä ja logosi tarvitsette, yhdellä selkeällä hinnalla. Pakettiin sisältyy alkukysely, ideointi, suunnittelu ja toteutus sekä valmiit tiedostot käyttöösi. Näin voit luottavaisin mielin panostaa brändisi visuaaliseen ilmeeseen ja erottua kilpailijoistasi.

Koko prosessin aikana sinulla on mahdollisuus antaa palautetta ja vaikuttaa tulevaan logoosi. Tällä haluan varmistaa, että lopullinen logo vastaa täysin sun odotuksia ja yrityksesi tarpeita.

Logon suunnittelu ja toteutus sisältää:

  • Alkukyselyn

  • Ideoinnin ja suunnittelun

  • 2 moodboardia ideoiden pohjalta

  • Logon luonnokset

  • Tarvittavat editointikierrokset

  • Logon eri versiot (päälogo, vaihtoehtoiset logot, liikemerkki)

  • Valmiin logon yleisimmin tarvittavat tiedostot (vektoritiedostot: ai, pdf ja eps sekä nettiin sopivat png ja jpg tiedostot)

  • Graafisen ohjeiston eli "logon käyttöohjeen"

  • Tiedostojen käyttöohjeet’

“Prosessi eteni just niin sujuvasti kun kaikki markkinointi somessa antaa ymmärtää. Hyviä ideoita tuli paljon ja visio ymmärrettiin hyvin. Logo oli vähän niinkun ”puuttuva palanen” brändistä ja nyt se korostaa sitä kirsikkana kakun päällä.”

- Virve Riissanen, Jabella Oy

bottom of page