top of page
kuva yrittäjästä istumassa kivenpäällä - logon suunnittelu

Tärkeimpiä arvojani yrittäjänä ovat:

  • Vastuullisuus

  • Aitous

  • Tavoitteellisuus

  • Rento, mutta ammattimainen kohtaaminen

  • Luovuus

  • Itseni kehittäminen

Vastuullinen ja aito brändi on lähellä sydäntäni

Heippa, olen Mimmi, brändien parissa työskentelevä luova yrittäjä.

 

Mä oon aloittanut yrittäjänä tietämättäni jo ala-asteella. Perustin omalla kaveriporukalla käsityöyrityksen, jossa tehtiin yhdessä koruja ja muita käsitöitä, joita me sitten myytiin torilla. En mä silloin edes tiennyt mikä on yritys, mutta siitä alkoi mun oma polku.

 

Mun lähipiirissä ei aiemmin ollut yrittäjiä, enkä tiennyt aiheesta mitään. Kaikki on ollut mulle siis aivan uutta. Kävin alkuun pari yrittäjyyskurssia ja hain paljon tietoa itsenäisesti. Oon huomannut, että harvoja asioita oppii vain lukemalla ja paras oppini on ehdottomasti ollut itse tekeminen. Yrittäjyyttä tuleekin täyteen kohta jo 7 vuotta.

 

Kiinnostuin jo lapsena valokuvauksesta ja kirjoitin myöhemmin myös omaa valokuvausblogia. Valokuvauksen kautta löysin oman intohimoni eli yritysten tarinoiden esiin tuomisen.

 

Mä oon aina ollut luova. Oon pienestä asti piirtänyt ja maalannut sekä tehnyt paljon käsitöitä ja pitänyt myös kirjoittamisesta, vaikka lukihäiriö mulla onkin. Lukion jälkeen opiskelin elokuva- ja tv-alalla, mutta näissä opinnoissa mua kiinnosti enemmän graafinen suunnittelu. Valmistuin 2022 mediapalveluiden toteuttajaksi.

 

Oon aina halunnut tuoda yritykset ja brändit nähdyiksi. Tiedän, että ilman toimivaa perustaa ja selkeää strategiaa se ei ole mahdollista. Siksi haluan tarjota myös omille asiakkailleni kokonaisuuden, jolla rakennetaan vahva ja menestynyt brändi.

 

Se mitä mä halua tehdä eri tavalla kuin monet muut markkinointialalla, on rakentaa vastuullisen ja kestävän yritystoiminnan, joka kantaa pitkälle. Mua ärsyttää, kun alalla puhutaan vain niistä lottovoitoista ja nopeista tuloksista, jotka eivät usein ole kovin kestäviä. Ei sillä, etteikö ne voisi joskus toimia, mutta aito ja vahva brändi vaatii lähes aina 

 

Mun palveluista onkin syntynyt kokonaisuus, joka auttaa selkeyttämään sun brändin ja tuomaan sen näkyväksi aidosti, ammattimaisesti ja luotettavasti.

 

Mulle on tärkeää, että markkinointi on vastuullista, kestävää ja aitoa.

 

~Mimmi Myyryläinen

bottom of page