top of page
mimmi-web-1.jpg

MIMMI &VÄRIFILMI

Heippa!
Olen Mimmi, graafinen suunnittelija ja markkinointivalmentaja, yritysten brändin esille tuoja.

 

Lähdin yrittäjäksi hieman yllättäen lukiossa ollessani, kun perustin oman toiminimen. Myöhemmin toiminimi vaihtui kommandiittiyhtiöksi samalla kuin Valokuvaaja Mimmi M jäi taakse ja tilalle tuli uusi nimi Värifilmi

Yrittäjän urani on kestänyt jo yli kuusi vuotta ja siihen on mahtunut paljon kaikkea uuden oppimista ja oman yrityksen muotoilua. 

Koulutukseltani olen mediapalveluiden toteuttaja eli näin tutummin media-assistentti. Sen lisäksi kokemusta olen kerryttänyt useilta yksittäisiltä kursseilta, mutta tällä alalla pelkkä tieto ei riitä ja parhaiten oppiikin kun pääsee itse tekemään ja hyödyntämään niitä oppeja käytännössä. 

Yrittäjyyden lisäksi mun elämään kuuluu kumppani, perhe ja ystävät, kissat (/eläimet), elokuvat ja sarjat, kaikenlaiset pelit sekä tanssi ja musiikki.

Luonto näkyy vahvasti kaikessa mitä teen ja se onkin yksi tärkeimmistä inspiraation lähteistäni ja sitä kautta myös vastuullisuus on yritykseni tärkeimpiä arvoja. Yrittäjänä haluan luoda vastuullista ja kestävää markkinointia, joka ei vain näytä hyvältä vaan jonka avulla voi saada myös tuloksia. 

Asun Tampereella yhdessä kumppanini ja kolmen kissan kanssa. Olen kotoisin Mikkelistä, mutta Tampere on tuntunut kodilta siitä päivästä lähtien, kun tänne muutin huhtikuussa 2019. Savolaisuus ei minusta silti koskaan lähde kokonaan ja sen saatatkin kuulla myös puheessani.

Kiitos sinulle, joka olet osana tätä tarinaa!

bottom of page