Sopimusehdot!

Päivitetty viimeksi 8.7.2022

Sopimusehdot astuvat voimaan, kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen.

 

Kuvauksen varaaminen

Kuvauksen voit varata ota yhteyttä -sivun yhteydenotto lomakkeella, sähköpostilla tai somen kautta (fb/instagram @varifilmidesign).
Toivon, että tutustut ensin hinnastoon, ennen kuin laitat viestiä. Mikäli sinulla on kysyttävää kuvauksista, hinnoista tai muusta ole yhteydessä!

Kuvauksen peruuttaminen / siirtäminen

Mikäli joudut peruuttamaan kuvauksen, tee se mahdollisimman ajoissa.

 

Ennalta sovittuun kuvauspaikkaan (lähinnä henkilökuvaukset) sovittu kuvaus on mahdollista peruuttaa maksutta, kun teet sen viimeistään vuorokautta (24h) ennen kuvausta. Mikäli peruutat kuvauksen alle 24h sisällä tai et saavu kuvauspaikalle, laskutetaan kuvauksesta sen koko summa. Sairas tapauksissa kuvauksen voi peruuttaa maksutta lääkärintodistusta vastaan. Sairastapauksissa (kuvaajan tai kuvattavan) pyritään löytämään kuvaukselle uusi aika.

Ulkokuvauksia koskee säävaraus. Sateella yritetään löytää  kuvaukselle uusi ajankohta tai mahdollinen kuvauspaikka sisätiloista.

 

Tuotekuvaksien peruutuksessa laskutetaan 50% sovitusta summasta.

Matkakulut

Huomioithan ettei minulla ole autoa, joten käytän julkisia kulkuneuvoja. Kuvauksen hinta sisältää matkakulut Tampereella. Tampereen ulkopuolelle mentäessä hintaan lisätään julkisen liikenteen sen hetkisen hinnaston mukainen summa.

Kuvauksen maksaminen

Kaikki kuvaukset maksetaan laskulla kuvauksen jälkeen.

Kuvat käsitellään ja toimitetaan kun lasku näkyy minulla maksettuna.

Kuvien toimitus

Kuvauksen jälkeen kuvat käydään läpi ja niistä tehdään tarvittaessa koevedokset. Koevedoksia ei ole lupaa kopioida tai julkaista. Koevedosten toimitusaika on 1-4 päivää.

 

Lopulliset kuvat käsitellään ja lähetetään linkin takaa löytyvässä kansiossa (Google photos). Kuvien käsittelyaika on 2-7 päivää siitä kun lasku on maksettu.

Asiakkaalta oletetaan käsittely tyyliini tutustumista ennen kuvausta.


Alkuperäisiä kuvia ei luovuteta asiakkaalle.

Asiakas on vastuussa kuviensa varmuuskopioinnista.

Kuvien käyttöluvat, kuvaaja

Kuvaajana minulla on oikeus julkaista kuvia portfoliossani, blogissani ja muissa yritykseni kanavissa (esim. facebook ja instagram) myös printissä. Mikäli et halua kuviasi julkaistavaksi ilmoitathan siitä ennen kuvausta.

Kuvien käyttöluvat, asiakas

Kuvien kaikenlainen käsittely (myös rajaus sekä instagram filtterit) on ehdottomasti kielletty!

Yritys saa kuviin käyttöoikeuden kaupalliseen käyttöön niin nettimaailmassa kuin printissäkin. Kuvien luovuttaminen/myyminen kolmansille osapuolille (esim. toisen yrityksen verkkokauppa/some, lehdet sekä valokuvakilpailut) on kielletty ilman erillistä lupaa.

Kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina kuvaajalla.

Graafinen suunnittelu

Asiakas vastaa itse tuottamansa tai toimittamansa sisällön käyttö- ja tekijäinoikeuksista sekä lainmukaisuudesta.

Käyttöoikeudet

Luonnokset eivät ole asiakkaan käyttöä varten eikä niitä saa julkaista tai luovuttaa ulkopuolisille ilman erillistä lupaa.

Tekijänoikeudet säilyvät aina (sekä luonnokset että lopulliset versiot) Värifilmin omistuksessa.

Asiakas saa käyttöoikeudet lopullisiin versioihin kaupalliseen käyttöön. Niiden luovuttaminen kolmansille osapuolille on kiellettyä, ellei asaiasta ole erikseen sovittu. 

Värifilmillä on oikeus käyttää lopullista varsiota tai sen luonnoksia nettisivuilla/somessa/markkinoinnissa.

Asiakas mainitaan lähes aina julkaisussa.

Hinnasto

Hinnasto on toistaiseksi voimassa.  Työstä sovittu hinta on sovitun hetken hinnaston mukainen. 

Minimilaskutus tuntitöissä on 30min. 

Laskutus

Kaikki graafiset työt laskutetaan ennen niiden lopullista toimitusta. Laskun maksuehto on 14pv.  Mahdolliset laskua koskevat muutokset on ilmoitettava ennen sen eräpäivää.

Tilatun työn peruuttaminen

Mikäli asiakas haluaa peruuttaa tilaamansa työn kesken työprosessin, laskutetaan siitä 50% sovitun työn hinnasta. Tämä koskee vain luonnosvaiheessa tehtyjä peruutuksia.

Valmiista työstä tai hyväksytystä luonnoksesta laskutetaan aina täysi sovittu hinta.

liikemerkki.png