top of page

LOGON SUUNNITTELU

Logo on yksi olennainen osa yrityksesi visuaalista ilmettä, brändiä ja markkinointia. Sen pitäisi kertoa kaikki olennainen sun yrityksestä. 

Mä haluan mahdollistaa sulle logon, joka toimii osana markkinointia ja on käytännöllinen. En halua tehdä vain kivan näköistä logoa vaan myös logon, joka kertoo yrityksestäsi, puhuttelee kohderyhmääsi, vahvistaa brändiäsi ja ennen kaikkea on tuloksellinen. 

Huomioithan, että logo on vain pieni osa kokonaisuutta ja toimivaa markkinointia, sitäkin tärkeämpää on yhtenäinen kokonaisuus, joka viestii yrityksestäsi.

Alta pääset tutustumaan tarkemmin logon suunnitteluun ja palveluihini logon osalta.

LOGON TÄRKEIMMÄT TEHTÄVÄT

varifilmi-liikemerkki-3_1.png

VIESTIÄ LUOTETTAVUUDESTA

Laadukas ja yrityksesi näköinen logo viestii luotettavuutta ja ammattimaisuutta. Hyvin suunniteltu logo antaa yrityksestä positiivisen ensivaikutelman ja vaikuttaa houkuttelevammalta.

varifilmi-liikemerkki-3_1.png

OLLA MUISTETTAVA

Ihmiset muistavat paljon helpommin värejä ja muotoja, kuin pelkkää tekstiä. Logo on yksi olennainen tapa saada yrityksesi jäämään paremmin mieleen ja olemaan tunnistettava. Logon avulla voit myös herättää kiinnostusta ja puhutella omaa kohderyhmääsi.

varifilmi-liikemerkki-3_1.png

EROTTUA KILPAILIJOISTA

Logo viestii yrityksen arvoista ja kertoo kaiken olennaisen yrityksestäsi. Erilainen, sinun näköinen ja persoonallinen logo auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi.

LOGON TOTEUTUS YHDELLÄ JA SAMALLA HINTAA

Toimiva logo ei synny vain siitä mikä näyttää kivalta. Logon taustalla on aina yritys, arvot ja persoona, joka tekee logosta upean ja silloin kun logo on suunniteltu yritys ja sen kohderyhmä huomioon ottaen, voi logolla odottaa saavan myös tuloksia. 

 

Värifilmin logopakettiin kuuluu kaikki mitä tarvitset ja saat kaiken yhdellä ja samalla hintaa. Hinta sisältää kaiken yritykseen tutustumisesta ideointiin ja suunnitteluun sekä valmiisiin tiedostoihin asti.

540€

+ alv. 24%

- Final Sale -

LOGON SUUNNITTELU JA TOTEUTUS SISÄLTÄÄ

  • Alkukyselyn

  • Ideoinnin ja suunnittelun

  • 2 moodboardia ideoiden pohjalta

  • Logon luonnokset

  • Tarvittavat editointikierrokset

  • Logon eri versiot (päälogo, vaihtoehtoiset logot, liikemerkki)

  • Valmiin logon yleisimmin tarvittavat tiedostot (vektoritiedostot: ai, pdf ja eps sekä nettiin sopivat png ja jpg tiedostot)

  • Tiiviin graafisen ohjeiston eli "logon käyttöohjeen" logon tiedoilla

  • Tiedostojen käyttöohjeet

Tarvittaessa muut tiedostomuodot tai erikokoiset painotiedostojen suunnittelut kuuluvat lisätöihin. Lisätyöt tehdään tuntihinnalla 85€/h (+alv ja minimi laskutus 1h)

logon-piirtaminen

VALMIIN KUVAN VEKTOROINTI

Logon vektorointi onnistuu myös valmiista piirroksesta tai kuvasta.
Logon vektorointi sisältää tarvittavat tiedostot (vektoritiedostot: ai, pdf ja eps sekä nettiin sopivat png ja jpg tiedostot)

+ alv. 24%

230€
bottom of page