top of page

YRITYKSEN VISUAALINEN ILME

Visuaalinen ilme kertoo kaiken yrityksestäsi. Kuka olet, mitä teet ja miksi. Hyvin toteutettu visuaalinen ilme on tärkeässä roolissa, jos yritystä halutaan kasvattaa ja rakentaa luotettavaa brändiä sekä saada myyntiä.

Logo on yksi tärkeimmistä yrityksesi visuaalisista elementeistä, mutta on se silti vain pieni osa kokonaisuutta. Luotettava ja ammattitaitoinen yritys tarvitseen sen lisäksi ainankin yrityksestä viestivät brändivärit ja typografian.

Värifilmin tarjonnasta löytyy pari erilaista valmista vaihtoehtoa visuaalisen ilmeen totetuukseen. Autan sinua mielelläni löytämään yrityksellesi sopivan paketin tai luon tarvittaessa sinulle räätälöidyn paketin.

KUN YRITYKSESI VISUAALINEN ILME ON SINULLE SUUNNITELTU, SE...

EROTTUU KILPAILIJOISTA

Visuaalinen ilme on tapa kertoa mahdollisille asiakkaillesi miksi sinä olisit oikea valinta heille. Se erottaa sinut ja yrityksesi kilpailijoista ja kertoo miten sinä olet erilainen, oman alasi osaaja.

VAHVISTAA BRÄNDIÄ

Visuaalinen ilme pitää yrityksesi ilmeen yhtenäisenä ja auttaa vahvistamaan yrityksesi brändiä, lisää luotettavuutta ja viestii ammattitaidosta. Vahva ja tunnistettava brändi houkuttelee myös lisää asiakkaita.

HELPOTTAA MARKKINOINTIA

Valmiilla visuaalisella ilmeellä ja tarvittavilla markkinointi materiaaleilla arkesi markkinoinnin parissa vie huomattavasti vähemmän aikaa ja saat markkinoinnin tekemisestä itsellesi mukavempaa. 

PURO

SE MITÄ KAIKISTA ENITEN TARVITSET

Puro sisältää yrityksellesi tärkeimmät välineet markkinointiin eli logon suunnittelun ja toteutuksen, brändivärit, typografian ja visuaaliset elementit. Kaikki olennainen yrityksestäsi kootaan graafiseen ohjeistoon josta saat kaksi versiota. Laajan kokonaisuuden kaikesta ohjeineen sekä yhden sivun tiivistelmän siitä mitä useimmiten tarvitset. Tiedostojen käyttöohjeet kuuluu jokaiseen Värifilmin palveluun.

 

Puro on täydelinen paketti yhtenäisen ja yrityksesi näköiseen brändin rakennukseen ja tällä kokonaisuudella pääset hyvin alkuun sekä saat pohjan, joka vie yrityksesi markkinointia eteenpäin ja kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Tämä kokonaisuus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tehdä enemmän itse. Puro on sopivan pieni, mutta sisältää juuri sen mitä sinä tarvitset markkinointia tehdessä arjessasi päivittäin. 

1200€

+ alv. 24%

KALLIO

KAIKKI TARVITTAVA MYÖS SOMEMARKKINOINTIIN

Kallio sisältää saman kokonaisuuden kuin puro eli logon, brändivärit, fontit ja visuaaliset elementit. Kallioon kuuluu myös tarvittavat pohjat diaesityksiin ja tarjouksiin sekä käyntikorttien suunnittelu.

 

Sen lisäksi Kallio sisältää kaiken tarvittavan somemarkkinointiin kuten somepohjat ja kohokohtien kansikuvat.

 

Tähän pakettiin kuuluu valmiiden some materiaalien lisäksi myös somekalenteripohja ja yhteinen suunnitteluhetki, jossa käydään läpi seuraavat askeleet somemarkkinoinnin osalta, suunitellaan sisältöpilarit ja tehdään somesuunnitelma ainankin seuraavalle kuukaudelle. 

Kallio on vankka pohja yrityksesi markkinointiin ja sen avulla pääset hyvin alkuun sekä pärjäät pitälle tulevaisuuteen. Tämä kokonaisuus sopii parhaiten sinulle, joka haluat säästää vielä enemmän aikaasi markkinoinnin parissa, mutta saada siitä silti tuloksia.

2000€

+ alv. 24%

Miksi yritys tarvitsee visuaalisen ilmeen?

  • Annat yrityksestäsi juuri sellaisen kuvan kuin haluat

  • Rakentaakseen luotettavuutta asiakkaan kanssa

  • Säästät paljon aikaa ja silloin myös rahaa, kun yrityksesi ilme on yhtenäinen ja kaikki tarvitsemasi materiaalit ovat valmiina

  • Annat aina ammattimaisemman kuvan itsestäsi ja yrityksestäsi

  • Asiakaskuntasi kehittyy enemmän juuri siihen suuntaan kuin
    haluat, eli saat enemmän niitä unelma-asiakkaita

  • Ilman visuaalista ilmettä annat helposti tietämättäsi sekavan kuvan yrityksestäsi ja karkotat asiakkaat kilpailijalle

  • Vastuullisesti tehty visuaalinen ilme on toimivin ja tärkein osa markkinoinnin perustaa

Ota yhteyttä!

Kiitos viestistäsi, olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

bottom of page