top of page

YRITYKSEN VISUAALINEN ILME

Visuaalinen ilme kertoo kaiken yrityksestäsi. Kuka olet, mitä teet ja miksi. Hyvin toteutettu visuaalinen ilme on tärkeässä roolissa, jos yritystä halutaan kasvattaa ja rakentaa luotettavaa brändiä sekä saada myyntiä.

Logo on yksi tärkeimmistä yrityksesi visuaalisista elementeistä, mutta on se silti vain pieni osa kokonaisuutta. Luotettava ja ammattitaitoinen yritys tarvitsee sen lisäksi ainakin yrityksestä viestivät brändivärit ja typografian.

Värifilmin tarjonnasta löytyy valmis paketti visuaalisen ilmeen totetukseen, jota voidaan tarvittaessa muokata tarpeisiisi sopivaksi.

KUN YRITYKSESI VISUAALINEN ILME ON SINULLE SUUNNITELTU, SE...

varifilmi-liikemerkki-3_1.png

EROTTUU KILPAILIJOISTA

Visuaalinen ilme on tapa kertoa mahdollisille asiakkaillesi miksi sinä olisit oikea valinta heille. Se erottaa sinut ja yrityksesi kilpailijoista ja kertoo, miten sinä olet erilainen, oman alasi osaaja.

varifilmi-liikemerkki-3_1.png

VAHVISTAA BRÄNDIÄ

Visuaalinen ilme pitää yrityksesi ilmeen yhtenäisenä ja auttaa vahvistamaan yrityksesi brändiä, lisää luotettavuutta ja viestii ammattitaidosta. Vahva ja tunnistettava brändi houkuttelee myös lisää asiakkaita.

varifilmi-liikemerkki-3_1.png

HELPOTTAA MARKKINOINTIA

Valmiilla visuaalisella ilmeellä ja tarvittavilla markkinointi materiaaleilla arkesi markkinoinnin parissa vie huomattavasti vähemmän aikaa ja saat markkinoinnin tekemisestä itsellesi mukavampaa. 

PURO

SE MITÄ KAIKISTA ENITEN TARVITSET

Puro sisältää yrityksellesi tärkeimmät välineet markkinointiin eli logon suunnittelun ja toteutuksen, brändivärit, typografian ja visuaaliset elementit. Kaikki olennainen yrityksestäsi kootaan graafiseen ohjeistoon, josta saat kaksi versiota. Laajan kokonaisuuden kaikesta ohjeineen sekä yhden sivun tiivistelmän siitä mitä useimmiten tarvitset. Tiedostojen käyttöohjeet kuuluu jokaiseen Värifilmin palveluun.

 

Puro on täydellinen paketti yhtenäisen ja yrityksesi näköiseen brändin rakennukseen ja tällä kokonaisuudella pääset hyvin alkuun sekä saat pohjan, joka vie yrityksesi markkinointia eteenpäin ja kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Tämä kokonaisuus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tehdä enemmän itse. Puro on sopivan pieni, mutta sisältää juuri sen mitä sinä tarvitset markkinointia tehdessä arjessasi päivittäin. 

1200€

+ alv. 24%

Miksi yritys tarvitsee visuaalisen ilmeen?

  • Annat yrityksestäsi juuri sellaisen kuvan kuin haluat

  • Rakentaakseen luotettavuutta asiakkaan kanssa

  • Säästät paljon aikaa ja silloin myös rahaa, kun yrityksesi ilme on yhtenäinen ja kaikki tarvitsemasi materiaalit ovat valmiina

  • Annat aina ammattimaisemman kuvan itsestäsi ja yrityksestäsi

  • Asiakaskuntasi kehittyy enemmän juuri siihen suuntaan kuin
    haluat, eli saat enemmän niitä unelma-asiakkaita

  • Ilman visuaalista ilmettä annat helposti tietämättäsi sekavan kuvan yrityksestäsi ja karkotat asiakkaat kilpailijalle

  • Vastuullisesti tehty visuaalinen ilme on toimivin ja tärkein osa markkinoinnin perustaa

bottom of page