top of page

Valokuvausta yrityksesi tarpeiden mukaan

Nyt unohdetaan ne perinteiset tylsät kuvat ja keskitytään brändisi vahvistamiseen ja myynnin tekemiseen sinun näköisillä kuvilla. Mun erityisosaamiseen kuuluu tuotekuvaus ja yritysten henkilökuvat.

Luonnon valo on paras valo ja kuvaan mielelläni erilaisissa ympäristöissä niin luonnossa kuin studiossakin. Käytän tarvittaessa vuokrastudiota henkilökuvaukseen sekä myös tuotekuviin. Tuotekuvat otan pääosin omassa kotistudiossani, mutta mielelläni kuvaan myös ulkona luonnossa tai vaikka suoraan yrityksesi omissa tiloissa. 

 

Valokuvaus ja graafinen suunnittelu kulkee käsikädessä. Koska minulta löytyy osaamista molemmista, osaan luoda kuvat jotka toimii jokaisessa yrityksesi tarpeessa. Valokuvaajana pidän siis mielessä myös kuvien käyttötarkoituksen ja otan laadukkaiden kuvien lisäksi myös toimivia ja käyttökelpoisia kuvia.
 

Valokuvaan pääasiassa Tampereella, mutta liikun tarvittaessa (julkisilla) ympäri Suomen.

lapinkettu_mallit-12.jpg
henkilökuvaus

Henkilökuvaus

Minulta onnistuu sinun näköiset henkilökuvat monessa miljöössä. Sopiva kuvauspaikka voi löytyä sinulta kotoa, ulkoa luonnostai tai kaupungista kaiken keskeltä. Studiokuvauksiin on mahdollista käyttää vuokrastudiota Tampereen keskustassa. Autan mielelläni sopivan kuvauspaikan löytämisessä.

Henkilökuvauksessa pääosassa olet sinä. Haluan tehdä kuvauksesta mahdollisimman mukavan kokemuksen sinulle ja luoda kuvista itsesi näköiset. Siksi suosittelen aina ensimmäisenä vaihtoehtona jotain muuta kuin perinteistä studiokuvausta valkoisella taustalla.

Tuotekuvaus

Verkkokaupassa tärkeintä on myyvät tuotekuvat. Tuotetta ei pääse itse hiplaamaan ja silti pitäisi tehdä päätös ostaakko vaiko eikö. Päätöksen ratkaiseva tekijä on tuotekuvat. Tarpeeksi monta, mutta ennen kaikkea tarpeeksi houkuttelevia kuvia.

Tuotekuvauksessa tärkeintä on tuoda tuote esille mahdollisimman hyvin. Perinteisten valkoisella taustalla olevien kuvien lisäksi otan enemmän kuin mielelläni persoonallisia kuvia. Persoonallinen kuva tuotteesta myy aivan varmasti paremmin kuin perinteinen kuva.

Jos asiakas ei näe heti mitä hän on ostamassa tai miksi hänen se pitäisi ostaa, jää tuote suurella todennäköisyydellä ostamatta.

Tuotteet kuvaan omassa kotistudiossani, jossain niille sopivassa miljöössä tai vuokrastudiolla.

Tuotekuvaus