top of page

Vastuullisuus & Värifilmi | Hinnasto nousee 1.5.-23

Vastuullisuus on mun yrityksen tärkein arvo ja se näkyy myös yritykseni arjessa, päätöksissäni yrittäjänä ja siinä miten palvelen asiakkaitani. Vastuullinen, kestävä ja käytännöllinen markkinointi on tärkeää yritykselle, joka haluaa kasvaa ja kehittyä, kasvattaa myyntiä, vahvistaa omaa viestiä ja tehdä yrityksestä oman näköisen ja toimivan kokonaisuuden.


Näin vastuullisuus näkyy osana mun yritystoimintaan:

  • Käytännöllisyys: Tiedetään missä kuvia ja graafisia elementtejä käytetään ja miten ne sopii mahdollisimman hyvin eri alustoille. Pyritäään siihen, että esimerkiksi samaa kuvaa voisi käyttää mahdollisimman monessa paikassa. Tehdään myös tiedostoista mahdollisimman helposti käytettävät ja sopivat mahdollisimman moneen tarkoitukseen.

  • Kestävyys: Tunnetaan toisemme ja yrityksemme. Logo, kuvat ja visuaalinen ilme tehdään aina henkilökohtaisesti mun asiakkaalle, johon olen tutustunut mahdollisimman hyvin. Logon, kuvien ja visuaalisen ilmeen tavoite on olla kestävää ja pitkä aikaiseen käyttöön sopivaa. Ei mietitä vain huomista vaan mietitään yrityksen tulevaisuutta ja tarpeita.

  • Kierrätysmateriaalit ja vanhan kierrätys: Esimerkiksi kuvissa käytetään rekvisiittana kierrätettyjä materiaaleja. Pyritään löytämään sopivaa rekvisiittaa joko asiakkaalta tai multa itseltäni ilman, että tarvitsee ostaa mahdollisimman vähän uutta. Se mitä tarvitaan uutena, käytetään myös mahdollisimman monipuolisesti ja kierrätetään tarvittaessa.

  • Lahjoitukset: Mä olen yrittäjänä halunnut aina tasaisin väliajoin lahjoittaa myös osan mun yrityksen tuotoista hyväntekeväisyyteen. Lahjoituskohteesta olen valinnut muutamia vaihtoehtoja ja niistä on sitten somessa seuraajat saaneet valita lopullisen kohteen. Lahjoitus kohteita ovat olleet mm. Mannerheimin lastensuojelu liitto, Seta Ry ja Punainen risti. Lahjoitusten summa on ollut esimerkiksi vuoden aikana myydyistä valokuvista x€/kuva tai tietyssä aikavälissä myydyistä palveluista x%.

  • Tuetaan muita pieniä yrittäjiä: Yritykseni tarvittavat palvelut ja tuotteet ostan aina mahdollisuuksien mukaan muilta pieniltä yrityksiltä. Tuen mielelläni muita vastuullisia ja paikallisia pieniä yrityksiä aina, kun mahdollista.

Jotta mä voin palvella jokaista asiakastani entistä vastuullisemmin ja paremmin, graafisen suunnittelun hinnasto nousee 1.5. Sitä ennen kaikki asiakastyöt sovitaan vielä nykyisen hinnaston mukaan. Nyt täytetään jo toukokuun kalenteria, joten kannattaa olla nopea! Laita viestiä sähköpostilla varifilmi(at)gmail.com tai instagramissa @varifilmidesign

Valitse vastuullinen, kestävä ja käytännöllinen! ➡️ Valitse Värifilmi

0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page