Valoa kuviin!


Melkein puolitoista vuotta sitten osallistuin Suomen Partiolaisten järjestämään kuvauskoulutukseen. Kyseisessä koulutuksessa rakensimme oman studion ja kuvasimme toisiamme studiosalamilla sisätiloissa sekä ulkona käsisalamalla.


Tämä koulutus vain vahvisti sitä tunnetta, että haluan oman käsisalaman. Monia kertoja olen selaillut erilaisia vaihtoehtoja ja ottanut selvää mitä kaikkea tarvitsen. Aina olen kuitenkin päätynyt hankkimaan jotain muuta tämän tilalle.


Pari viikkoa sitten kävin verkkokaupasta hakemassa kaiken tarvittavan ja pääsin sitten testailemaan ostamaani salamaa. Ostin samalla salamalle oman jalustan ja läpiammuttavan sateenvarjon.Vielä vaatii hieman harjoittelua, jotta asetuten säätö onnistuisi sujuvammin, mutta pian tämä salama pääsee kuitenkin mukaan asiakaskuvauksiin.


Olen todella iloinen, että ostin tämän koko setin kerralla, sillä jalustasta on paljon hyötyä, kun voin muuttaa suuntaa mistä valo tulee. Nyt voin kuvata myös huomattavasti pimeämmässä valaistuksessa nostamatta ISO-arvoa pilviin asti.


Luonnon valo on edelleen minulle tärkeintä valoa, jota haluan käyttää aina kuin mahdollista. Keinovalo on vain lisäys kuviin, jolla voi luoda tietynlaista tunnelmaa.


Syksy ja talvi on tulossa, joka vaikuttaa suoraan myös luonnonvalon määrään. Vuorokauden valoisa aika lyhenee kokoajan ja siksi tämä keinovalo pidentää päivien kuvausmahdollisuuksia.

En malta odottaa mitä kaikkea tämän kanssa voi saada aikaiseksi ja mitä tulevaisuus tuo mukanaan. Muutamia juttuja on jo suunnitteilla, mutta niistä kerron mielelläni lisää vasta lähempänä. :)


Ps. Lapsikuvauspäiviin on nyt ilmoittautuminen alkanut. Käy varaamassa oma aikasi ilmaiseen kuvaukseen pian.

https://vello.fi/valokuvaajamimmim/

Värifilmi Mimmi M Ky | varifilmi@gmail.com | Y-tunnus: 3106030-5

  • Facebook
  • Instagram