Milloin järjestetään seuraava lapsikuvauspäivä?


Edellisestä lapsikuvauspäivästä on kulunut jo reilut kuukausi ja seuraava päivä on jo suunniteltu. Seuraavat lapsikuvauspäivät järjestetään syyskuun lopulla. Kyllä, päiviä järjestetään tällä kertaa kaksi. Kuvaus on edelleen ilmainen kaikille osallistujille ja sen jälkeen koevedoksista saa ostaa haluamansa määrän kuvia tavallisen hinnaston mukaan, kuten viimeksikin. Muutoksia on tapahtunut myös kuvausajassa. Kuvausaikaa on lyhennetty hieman, jotta niitä riittääisi mahdollisimman monelle. Kuvausaikaa jokaiselle perheelle on varattu yhteensä 20 minuuttia.


Ilmoittautuminen tapahtuu kyselylomakkeen kautta, joka julkaistaan pian yritykseni facebook sivulla.

Käy siis tykkäämässä sivusta Valokuvaaja Mimmi M, mikäli et sitä vielä ole tehnyt. Kaikki halukkaat näkyvät näin minulla ilmoittautumis järjestysessä ja näin voin täyttää kuvausajat ilmoittautumis järjestyksessä.


Edellisen kuvauspäivän ajat täyttyivät hetkessä ja halukkaita olisi ollut vielä monia, jotka eivät pääseet. Ja tällä kertaa on odotettavissa myös monia, joille joudun sanomaan ei. Pahoittelen sitä jo nyt, mutta mikäli halukkaita edelleen riittää, järjestän mielelläni uusia kuvauspäiviä jatkossakin.


Muistellaan vielä hetki edellistä lapsikuvauspäivää näillä kuvilla, jotka eivät mahtuneet edelliseen postaukseen.

Värifilmi Mimmi M Ky | varifilmi@gmail.com | Y-tunnus: 3106030-5

  • Facebook
  • Instagram