Jouluinen studiokuvaus


Lapsikuvauspäiviä on tänä vuonna järjestetty kaksi. Näistä kehitettynä ideana haluan järjestää myös jouluisen kuvauspäivän. Jälleen kerran kuvataan saman päivän aikana useita eri asiakkaita. Joulustudiokuvaus järjestetään Näsinpuistossa sunnuntaina 27.10, jonne rakentuu yhden päivän ajaksi jouluisella teemalla studio. Studiosta löytyy erilaisia valoja ja joulukoristeita sekä paljon jouluisia värejä.

Miksi kuvauspäivä on jo 27.10.? Haluan, että jokainen asiakas saa kuvansa varmasti ajoissa ennen joulua. Monet haluavat varmasti myös teettää kuvista joulukortteja läheisille. Koevedokset ovat nähtävillä 2 viikkoa, jotta jokainen varmasti ehtii valitsemaan kuvansa. Toki myös koevedosten lähettäminen ja kuvien käsittely vie oman aikansa. Edellinen blogitekstini Tämä kaikki tapahtuu vasta kuvauksen jälkeen! kertoo siitä miten kauan sinulla asiakkaana kestää saada kuvat valmiina itsellesi.


Mitä kuvaus sisältää? Kuvausta varten on suunniteltu yhteinen kuvauspaketti, joka sisältää sekä kuvausajan että kuvat. Jokaiselle asiakkaalle on varattu 20 minuuttia kuvausaikaa, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla. Hintaan sisältyy myös 3 valmiiksi kästeltyä kuvaa digitaalisessa muodossa. Jokainen asiakas saa mukaansa kuvauksesta myös pienen polaroidkuvan.


Kuka voi osallistua? Kuvausajat ovat suunnattu erityisesti lapsille ja heidän perheilleen, mutta kuka tahansa voi varata itselleen kuvausajan ja käyttää sen haluamallaan tavallaan. Voit siis tulla ottamaan itsestäsi vaikka uudet jouluiset profiilikuvat tai tulla yhdessä lemmikkisi kanssa. Mikäli sinä tai lapsesi osallistutte kuvaukseen, huomioittehan sen, että mukana saattaa olla lemmikkejä, jonka takia kuvausrekvisiitta saattaa allergisoida. Meillä on kotona kaksi kissaa, jonka takia ainankin kissankarvoja löytyy kuvauspaikalta.


Mitä osallistuminen maksaa? Koska tämä on erikseen järjestetty tapahtuma ja kuvauksia järjestetään useita saman päivän aikana samassa paikassa, voin tarjota jokaiselle asiakkaalle huomattavan alennuksen verrattuna erikseen varattuun kuvaukseen. Normaalisti tälläinen kuvaus minun asiakkailleni maksaisi 83€, mutta voit varata oman aikasi joulustudioon vain hintaan 45€. Sisältäen siis sekä kuvauksen, että kuvat.

Lisää kuvia voi halutessaan ostaa koevedosten joukosta hintaan 13€/kpl.


Miten voi osallistua? Voit varata itsellesi sopivan kuvausajan alta löytyvästä linkistä: https://vello.fi/valokuvaajamimmim/

Kun olet varannut oman aikasi saat sähköpostiin vahvistuksen ajanvarauksesta ja tarkemmat ohjeet kuvaukseen osallistujalle. Tämän jälkeen saat myös laskun kuvauksesta, joka tulee olla maksettuna ennen kuvauspäivää.


Yleisesti kuvausehdot ovat samat kuin muissakin kuvauksissa. Voit käydä lukemassa ne Info sivulta.

Nyt sitten vain varaamaan omaa kuvausaikaa!


---------------------------------------------

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä sähköpostilla valokuvaajamimmim@gmail.com tai laita viestiä somessa Facebook: Valokuvaaja Mimmi M Instagram: @vkmimmim

Värifilmi Mimmi M Ky | varifilmi@gmail.com | Y-tunnus: 3106030-5

  • Facebook
  • Instagram