Kaikki tärkeä kuvauksesta!

Voimassa 13.1.2021 alkaen

Kuvauksen varaaminen

Kuvauksen voit varata ota yhteyttä -sivun yhteydenotto lomakkeella, sähköpostilla tai somen kautta (fb/instagram @varifilmidesign).
Toivon, että tutustut ensin hinnastoon, ennen kuin laitat viestiä. Mikäli sinulla on kysyttävää kuvauksista, hinnoista tai muusta ole yhteydessä!

Kuvauksen peruuttaminen / siirtäminen

Mikäli joudut peruuttamaan kuvauksen, tee se mahdollisimman ajoissa. Henkilökuvauksen voit peruuttaa maksutta, kun teet sen viimeistään vuorokautta (24h) ennen kuvausta. Mikäli peruutat kuvauksen alle 24h sisällä tai et saavu kuvauspaikalle, laskutetaan kuvauksesta sen koko summa. Sairas tapauksissa kuvauksen voi peruuttaa maksutta lääkärintodistusta vastaan. Sairastapauksissa (kuvaajan tai kuvattavan) pyritään löytämään kuvaukselle uusi aika.

Ulkokuvauksia koskee säävaraus. Sateella yritetään löytää  kuvaukselle uusi ajankohta. 

Kuvauksen maksaminen

Kaikki kuvaukset maksetaan laskulla kuvauksen jälkeen.

Henkilökuvauksissa lasku lähetetään, kun koevedokset on valittu.

Tuotekuvauksissa lasku lähetetään kuvien ja käsittelyn jäkeen.

Kuvien toimitus

Kuvauksen jälkeen teen kuvista koevedokset, joista asaikas valitsee haluamansa kuvat. Koevedokset toimitetaan asiakkaalle viikon sisällä kuvauksesta ja kuvat ovat valittavissa 2 viikkoa koevedosten toimituksesta. Koevedoksia ei ole lupaa kopioida tai julkaista.
Koevedoksille on tehty kevyt jälkikäsittely.

 

Lopulliset kuvat käsitellään vielä huolellisesti ja lähetetään linkin takaa löytyvässä kansiossa (Google photos), kun lasku on maksettu. Kuvien käsittelyaika on 2-7 päivää.

Kaikki kuvat toimitetaan linkin takaa löytyvässä kansiossa. Jokaisesta kuvasta asiakas saa kaksi kokoa. Nettiin ja printtiin. 
Alkuperäisiä kuvia ei luovuteta asiakkaalle.

Asiakas on vastuussa kuviensa varmuuskopioinnista.

Kuvien käyttöluvat, kuvaaja

Kuvaajana minulla on oikeus julkaista kuvia portfoliossani, blogissani ja muissa yritykseni kanavissa (esim. facebook ja instagram) myös printissä. Mikäli et halua kuviasi julkaistavaksi ilmoitathan siitä ennen kuvausta. Kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina kuvaajalla.

Kuvien käyttöluvat, asiakas

Kuvien kaikenlainen käsittely (myös rajaus sekä instagram filtterit) on ehdottomasti kielletty!

Kuvien käyttöoikeuden myyminen/luovuttaminen eteenpäin on kielletty (esim. lehdet ja valokuvakilpailut). Tämä koskee myös yrittäjiä, ellei asiasta ole sovittu etukäteen.

Tämä ei kuitenkaan koske sukulaisia ja muita ystäviä/perheenjäseniä, joille kuvat jaetaan yksityiskäyttöön.

Asiakkaana saat teettää/tulostaa kuvia ja julkaista kuvia somessa. Yksityisasiakkaana kuvaaja tulee mainita julkaisussa ja kuvassa näkyvä vesileima tulee olla näkyvissä.

Yrittäjänä saat käyttää kaupallisessa käytössä niin nettimaailmassa kuin printissäkin.

Kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina kuvaajalla.

Matkakulut

Huomioithan ettei minulla ole autoa, joten käytän julkisia kulkuneuvoja. Kuvauksen hinta sisältää matkakulut Tampereella. Tampereen ulkopuolelle mentäessä hintaan lisätään julkisen liikenteen sen hetkisen hinnaston mukainen summa.

logo_pieni.png