Mitä sinun tulee tietä kuvauksen varaamisesta?

Ehdot voimassa 1.1.2020 alkaen

Kuvauksen varaaminen

Kuvauksen voit varata ota yhteyttä -sivun yhteydenotto lomakkeella, sähköpostilla tai somen kautta (fb/instagram @varifilmivalokuvaus).
Toivon, että tutustut ensin hinnastoon, ennen kuin laitat viestiä. Mikäli et löydä etsimääsi kuvausta suunnitellaan sellainen sinulle yhdessä.

Kuvauksen peruuttaminen

Mikäli joudut peruuttamaan kuvauksen, tee se mahdollisimman ajoissa. Kuvauksen voit peruuttaa maksutta, kun teet sen viimeistään vuorokauden (24h) ennen kuvausta. Mikäli peruutat kuvauksen alle 24h sisällä tai et saavu kuvauspaikalle, laskutetaan kuvauksesta sen koko summa.

Kuvauksen maksaminen

Kuvaus ja kuvat maksetaan laskulla kuvauksen jälkeen. Kun koevedokset on valittu saat laskun sekä kuvauksesta että valitsemistasi kuvista.

Juhla-/tapahtumakuvauksen varausmaksu on 50% kuvauksen summasta. Varausmaksu maksetaan ennen kuvausta ja kuvauksen loppusumma kuvauksen jälkeen.

Kuvien toimitus

Kuvauksen jälkeen teen kuvista koevedokset, joista asaikas valitsee haluamansa kuvat. Koevedokset toimitetaan asiakkaalle muutamassa päivässä ja kuvat ovat valittavissa 2 viikkoa koevedosten toimituksesta.

 

Lopulliset kuvat käsitellään ja lähetetään, kun lasku on maksettu. Kuvien käsittelyaika on 1-5 päivää.

Kaikki kuvat toimitetaan linkin takaa löytyvässä kansiossa.

Matkakulut

Matkakulut lisätään kuvauksen hintaan laskun yhteydessä. Matkakulut lasketaan Tampereelta kaukajärveltä 0,30€/km. Tämä hinta koskee vain bussialuetta A ja B. Kauempana järjestetyissä kuvauksissa matkakulut lasketaan julkisenliikenteen kulujen mukaan.
Huomioithan ettei minulla ole autoa, joten käytän julkisia kulkuneuvoja.

Kuvien käyttöluvat, kuvaaja

Mikäli kuvia ei saa julkaista portfoliossani, blogissani ja muissa yritykseni kanavissa (esim. facebook ja instagram), ilmoitathan siitä ennen kuvausta. 

Kuvien käyttöluvat, asiakas

Somessa jaettavaksi asiakas saa omat someen sopivat versiot kuvista, jossa on pieni vesileima. Täysikokoisia kuvia on sallittua teettää. Kuvat eivät ole kaupalliseen käyttöön. Kuvien muokkaus on ehdottomasti kielletty!

Yrittäjä

Nämä samat ehdot koskevat pääsääntöisesti myös yrittäjiä.

Lisäksi yrittäjä saa kuvilleen julkaisuoikeuden someen, nettisivuille ja mainontaan ilman vesileimoja. Yrittäjä saa kuvat kauåalliseenkäyttöön ilman vesileimoja.

Värifilmi Mimmi M Ky | varifilmi@gmail.com | Y-tunnus: 3106030-5