Mitä sinun tulee tietää kuvauksen varaamisesta?

Ehdot voimassa 25.9.2020 alkaen

Kuvauksen varaaminen

Kuvauksen voit varata ota yhteyttä -sivun yhteydenotto lomakkeella, sähköpostilla tai somen kautta (fb/instagram @varifilmivalokuvaus).
Toivon, että tutustut ensin hinnastoon, ennen kuin laitat viestiä. Mikäli et löydä etsimääsi kuvausta suunnitellaan sellainen sinulle yhdessä.

Kuvauksen peruuttaminen

Mikäli joudut peruuttamaan kuvauksen, tee se mahdollisimman ajoissa. Kuvauksen voit peruuttaa maksutta, kun teet sen viimeistään vuorokauden (24h) ennen kuvausta. Mikäli peruutat kuvauksen alle 24h sisällä tai et saavu kuvauspaikalle, laskutetaan kuvauksesta sen koko summa.
Juhlauvauksen peruutus täytyy tehdä vähintään 1 viikko ennen kuvausta.

Kuvauksen maksaminen

Kuvaus ja kuvat maksetaan laskulla kuvauksen jälkeen. Kun koevedokset on valittu saat laskun sekä kuvauksesta että valitsemistasi kuvista.

Juhla-/tapahtumakuvauksen varausmaksu on 50% kuvauksen summasta. Varausmaksu maksetaan ennen kuvausta ja kuvauksen loppusumma kuvauksen jälkeen.

Kuvien toimitus

Kuvauksen jälkeen teen kuvista koevedokset, joista asaikas valitsee haluamansa kuvat. Koevedokset toimitetaan asiakkaalle muutamassa päivässä ja kuvat ovat valittavissa 2 viikkoa koevedosten toimituksesta.

 

Lopulliset kuvat käsitellään ja lähetetään, kun lasku on maksettu. Kuvien käsittelyaika on 1-5 päivää.

Kaikki kuvat toimitetaan linkin takaa löytyvässä kansiossa. Jokaisesta kuvasta löytyy kaksi versiota. Pienempi versio somen ideaalikoossa pienellä vesileimalla on tarkoiteettu julkaistavaksi. Täysikokoinen kuva ilman vesileimaa on tarkoitettu omaan käyttöön esim. teetettäväksi.
Alkuperäisiä kuvia ei luovuteta asiakkaalle.

Kuvien käyttöluvat, kuvaaja

Mikäli kuvia ei saa julkaista portfoliossani, blogissani ja muissa yritykseni kanavissa (esim. facebook ja instagram), ilmoitathan siitä ennen kuvausta.
Kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina kuvaajalla.

Kuvien käyttöluvat, asiakas

Somessa jaettavaksi asiakas saa omat someen sopivat versiot kuvista, jossa on pieni vesileima. Täysikokoisia kuvia on sallittua teettää. Kuvat eivät ole kaupalliseen käyttöön.
Kuvien käsittely on ehdottomasti kielletty!

Matkakulut

Liikun kuvauspaikoille lähinnä bussilla. Matkakuluja ei lisätä Tampereen bussialueella AB. Kauempana järjestetyissä kuvauksissa matkakulut lasketaan julkisen liikenteen kulujen mukaan.
Huomioithan ettei minulla ole autoa, joten käytän julkisia kulkuneuvoja.

Yrittäjä

Nämä samat ehdot koskevat pääsääntöisesti myös yrittäjiä.

Lisäksi yrittäjä saa kuvilleen julkaisuoikeuden someen, nettisivuille ja mainontaan sekä kuvat ilman vesileimoja.
Yrittäjän kuvat ovat kaupalliseen käyttöön tarkoitettuja.

Yrittäjä saa käyttää kuvia kaikissa yrityksen sähköisissä kanavissa sekä kuvia on sallittua teettää esimerkiksi erilaisia esitteitä varten. Kuvat ovat suunnattu yrityksen tarpeisiin sopiviksi kaupalliseen käyttöön.
Kuvien käsittely on kielletty! Kuvien tekijänoikeudet säilyvät aina kuvaajalla.

Kuvien käyttöluvat, yritys

Värifilmi Mimmi M Ky | varifilmi@gmail.com | Y-tunnus: 3106030-5

  • Facebook
  • Instagram